Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/persistent/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/models/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (2): Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/napiszleng.hu/public_html/cake/libs/debugger.php:673) [CORE/cake/libs/controller/components/request_handler.php, line 759]
H | Slang.ee | Online slängisõnastik

Sirvi sõnu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Z T U V W X Y

Definitsioonid: H

Harmonás

Kellemes
Loretta,Eszti ez aztán egy harmonás menet volt a Ferivel!
Lisas LetTii 27.05.2013

Hancúrléc

Férfi nemiszerv egy újabb elnevezése.
- Nem ihatok..
- Mi van veled?
- Jó a buli meg minden, de a Juci már nagyon kancás, aztán bevettem egy éltetőt a hancúrlécemre és nem akarom megkeverni a dolgokat a gyomromban, így se ettem 3 napja..
Lisas Damien 26.08.2013

HardCandy

Tipikus 13-16 év körüli elképesztően csinos és lenyűgözően szép koraérett lányka, akire ha ránézünk akkor legszívesebben beleülnénk egy fiatalító gépbe, csak hogy ne legyen olyan szörnyű a korkülönbség.

Fonetikusan: Hárd Kendi a rászorulók kedvéért
Odasomfordáltam latinosan egy nagyon komoly gáréhoz és nagy meglepetésemre végigmért, majd elismerő csillanással a szemében visszafordult és démoni köröket lejtett a derekával. Megpróbáltam túlüvölteni a zenét:
- MENNYI IDŐS VAGY?
Láttam, hogy vacilál, ami kapásból nem tetszett, gondoltam majd levonok belőle 1-2 évet.
- 16!
4 másodperc múlva már az utcán batyogtam hazafelé és szívem majd belesajdult, hogy miért van ennyi HardCandy az éjszakában.
Lisas Damien 24.08.2013

Hernádka

A hernádka a remorka másik neve, abban az esetben ha a remorkát party céljából kötjük a traktor után .
Bogi:-van traktorom , kössek utána hernádkát?
Loretta: yeah party a traktorban .
Lisas Bogi.B 18.04.2014

Hemü

napszemüveg
Nézd már milyen zsír hemüt vettem!
Lisas XDD 28.11.2013

Habosra dugni

Amikor intenzív közösülés során habos anyag jelenik meg a genitáliák körül. A kifejezés használata erre az intenzív szexuális élmény előrevetítésére szolgál.
Icaaaaaa, hazamegyünk és 'Stenazatyám habosra duglak!
Lisas palika 02.12.2013

Habiszti

Rossz, olcsó, hamisítvány, átlátszó, kétszínű.
Kiráz a hideg baszki a Döncitől meg a Petyától, ilyen habiszti dumákat még az egomi csipóban sem nyomnak senkinek nemhogy a picsízendkrímben...
Lisas nazgulhun 26.11.2013

Hézelezés

Általában bulikban szokás űzni ezt a játékot, amely abból áll, hogy a már kidőlt haverokhoz érintjük a herezacskónkat majd egy másik haver mindezt egy fotóval megörökíti.
- Haver, milyen volt a buli múlt pènteken?
- ahhhhh ne is mondd. Hulla voltam, így hamar kidőltem a piától, a hülye Peti meg Hézelezett a kezemen meg a homlokomon, aztan most Sanyával ezekkel a képekkel szívatnak ha összefutunk. Totál lököttek
Lisas Zoly23 25.09.2013

Hobbit

kicsi szőrös csávó
Sok a hobbit Budapesten.
Lisas fereo 06.12.2012

hentesbe

cigi a szájba és hátulról
egy férfi dohány terméket fogaszt (cigaretta) miközben hátulról "eb-pozitúrában,, hevesen közösül hölgy nemű gyengébbik nemű partnerével
Lisas sebigabi 17.12.2014

Hogy van apád?

Szelídnek tűnő kérdés, ámde ezzel konkrétan arra kérdezünk rá a lánynál, hogy nem-e lenne kedve egy kis hancúrhoz. Magyarázat a múltban keresendő, hiszen akkoriban nem csak egy lány szívét, hanem egy apa barátságát is meg kellett nyerni és ráadásul az ő rábólintása alapfeltétel volt régebben. Szerencsére a legszigorúbb apa sem tud minden lányára figyelni, így ha a hódoló nem volt benne biztos, hogy a delikvens a közelben van vagy sem, akkor ezzel az egyszerű kérdéssel tudta meg.
(Angol szleng)
- Drága lelkem, kegyes Édesapád hogy van éppen?
- Egyetlen szerelmem, néhány óra telt csak el azóta, hogy elment volna a városba ügyeket intézni, úgyhogy ma azt tehetjük, amit csak szeretnénk!
- Örvend a szívem a hír hallatán..Istálló, vagy kegyed hálója legyen?
Lisas Damien 24.09.2013

Hős habiszti

Mikor valamelyik ismerősöd azzal áltatja magát, meg a brigádot, hogy valami hősiesen nagy dolgot hajt végre (pl. feláll és elkapcsolja a tv-t meccs közben, mert hogy megy a barátok közt, vagy megissza a maradék piát) akkor ezzel a szóval jelezheted, hogy mennyire kételkedsz a dolog megvalósulásában!
- Srácok, eskü holnaptól kezdve nem fogok többet cigizni
-HŐSHABISZTI!!
Lisas zsoca1013 10.09.2013

Hepaj

Két jelentése van:
1. balhé, veszekedés
2. buli , ivászat
Az első definíció az elterjedtebb, de egyre gyakrabban használják a második jelentését is.
Hú öreg.. miről maradtál le.. tegnap táncpróbán óriási hepaj volt.. Dzsenifer beszólt Özilkének, és utána térden rúgta párszor, Özilkét le kellet fogni hogy ne ölje meg a lányt...
Lisas zsoca1013 07.11.2013

Hollófejű Sivatagi Róka

Bármilyen negatív személyre használható.
Hallod öcsém, az a Rikárdó akkora hollófejű sivatagi róka: megfúj egy csomó ganét, felnyomja fészre és csak várja a dellát, de még van képe kiírni, hogy NEM LOPOTT!
Lisas Tonya 17.02.2017

Heczelés

Amikor ellenkezel barátaid segítségnyújtásának erősen illuminált állapotban.
- Haaaagyhatok má'.........Khomolya'.........
- Ricsikém, ne heczelj, mert itt hagyunk a pillangón, aztán valami útszéli csöves beléd teszi az újszövetséget.
Lisas Paparax 09.08.2013

Hesszel

néz, hosszasan figyel valakit/ valamit
- Mi van Rolikám?! bejön a Csenge? Látom már régóta hesszeled
Lisas zsoca1013 14.10.2013

Hari

Jelentése: Haragudni
- Ugye nem gond, hogy megittam az almalevedet?
- Semmi hari!
Lisas Boldizsar94 01.12.2013

Hipster

Hispter az a személy aki olyan zenét hallgat amit más nem, olyan filmeket szeret amit más nem és úgy öltözik mint egy csöves. Céljuk hogy minden elutasítsanak ami mainstream (=átlagos).
- Uncsimék szomszédja kiütötte magát a matróz itallal, hát nem bementünk és megtaláltam a 35 éves Casio óráját?! Mekkora fasza!
- Öregem, egymerő hipster vagy!
Lisas hogymondom 26.08.2013

Herepata

Ritkán előforduló, értelemszerűen a férfiak heréjének jobb illetve bal oldalra való szétcsapása, rövid, lehetőleg farmernadrág hónaljba húzásával.
Húzd má' lejjebb azt a klottgatyát, még a végén összetévesztenek a szegedi picsaemberrel!!!!44!!4
Lisas palika 04.05.2013

Helikopterezés

Férfiak, rendszerint publikus helyen történő faszpörgetése.
Bazmeg, egyszer hozom el a Janó uncsimat a mufflonok közé, a fullos győri étterem partiba erre mit csinál?! Helikopterezik baszkibazmeg. Jobban be volt szívva mint egy kéthetes reggiefesztivál összes résztvevője.!!!!!4
Lisas nazgulhun 25.02.2012
1 | 2 | 3

Ez itt az online közösségi szlengszótárad

Napi szleng? Börtönszleng? Tinédzserszleng? Angol szleng? Szex szleng? Itt minden van, bárányfelhők, tibicsoki, öröm, bódottá! Határozd meg saját szlengedet, és publikálj azonnal.