Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/persistent/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/models/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (2): Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/napiszleng.hu/public_html/cake/libs/debugger.php:673) [CORE/cake/libs/controller/components/request_handler.php, line 759]
R | Slang.ee | Online slängisõnastik

Sirvi sõnu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Z T U V W X Y

Definitsioonid: R

Reflektorozás

Amikor sötét helyen épp levenni készülünk egy hölgy melltartóját és azzal szembesülünk hogy a rikítóan hamvas hófehér keblek reflektorszerűen kisütik a szemünket. Álltalában a nyári bikini szezon után fordulhat elő ilyen a férfiakkal/leszboszikkal.
Tegnap a Coke Club-on rám kattant egy punetti, gondoltam felviszem kecóra aztán majd lövöm mint az oroszok Berlint, de elment tőle a kedvem mikor levettem a dudatartót mert nagyobb fény lett mint teliholdkor.
Lisas Gerbeaud 22.10.2011

Román bonbon

Borsó.
- Vettél Román bonbont a Lidlibe?
- Bakker elfelejtettem..
Lisas Damien 22.12.2013

Reccsentés

Öblös alfarhang, fingás.
Bazz, én csak lájtosan fingani akartam, de reccsentés lett a vége.
Lisas nazgulhun 30.09.2011

Roni menü

Zsemle,sajtkrém és tetszőleges felvágott (legjobb az olcsó párizsi!). Ha a Roni menű ára meghaladja a 300 forintot, akkor az már Deluxe Roni menű.
- Ronizni?
- Igen! Bemegyünk 3-an, az 9 zsemle, 2 sajtkrém és egy csomag párizsi. Szokásos Roni menű, de ha valaki előránt egy 500-ast a zsebéből, akkor akár Deluxe Roni Menüt is ehetünk!
Lisas Damien 17.12.2013

Rügyfakadás

Terhes nőknél jellemző tejszivárgás, abban az esetben ha keveset szopik a baba vagy ha elfelejtik lefejni a már-már pattanásig dagadó keblekből a tejcit.
Timóóóót, hozd már ide a stelázsiról azt a rohadt mellszívó gépet mielőtt megint rügyfakadásom lesz!
Lisas bluefish 21.10.2011

Random

Az angol random szó, ami a magyar köznyelvbe is beilleszkedett. Jelentése véletlenszerű, nem meghatározott, ismeretlen.... na, random.
Tegnap két random kollégámmal egy random házibuliban kokettáltam egy egy fullrandom mufflonnal.
Lisas nazgulhun 31.10.2012

Ribbó

Olyan fiatal lányokra használják, akik ribancok, de nem vallják be, azaz tagadják, viszont belülről tudják, hogy ők azok.
Összefekszik minden héten egy új pasival, és még ezek után tagadja, hogy ő egy ribbó!
Lisas rajszleng 12.04.2014

Ráhipnózni

Annyira brutálisan rákoncentrálni/rákattanni valamire, hogy az végül hipnózisba teszi át az agyadat!
- Ne beszéljetek légyszi a Kombinatorikáról, mert múltkor annyi példafeladatot oldottam meg otthon, hogy konkrétan a családi ünneplésen arra hipnóztam rá, hogy hány féleképpen ülhetünk az asztalnál..
Lisas Damien 07.09.2013

Romacsoki

A "kisebbség" állandósult pirított napraforgómag fogyasztására asszociáló elnevezés.
Szóljál má' mutternak, dobjon le romacsokira pénzt!
Lisas Bera 14.01.2014

Ribancrendszám

Jellemzően csapodár, könnyűvérű nők derekán található tetoválás. Tipikusan nonfiguratív jellegű.
pl: http://goo.gl/PVYMo
Ismét a Rióban kötöttünk ki, ahol sorba villantották a csajok a ribancrendszámukat. Megláttam egy igen jó formájú darabot, bevillant hogy igen csak igába tudnám hajtani a fejét majd a valagkormánynál fogva bepusztítani neki az irtózatost. Mindez addig tartott amíg meg nem láttam hogy egy baltaarcú hegyomlás markol rá díszpárnáira.
Lisas bluefish 29.11.2011

Ronizás

Késő éjjel a Roni ABC nevű helyen való étkezés - ahol egy Gyros árából 3 embernek már a temérdek ételtől és nem a piától lesz hányingere
- Nagyon éhes vagyok. Beugrunk valahova enni egy Gyros-t?
- Hülye vagy? Megyünk Ronizunk az Astoriánál!
Lisas Damien 17.12.2013

Rilla

cseresznyeszilva, mirabolánszilva, potyóka, paradicsomszilva, mirobalán, lotyó- vagy fosószilva, a Rózsafélék családjába tartozó lombhullató fa. A népies elnevezések - fosóka, pisa, potyó - a könnyen hasmenést okozó sárga kökényszilvára vonatkoznak.
Borszékon késöbb érik a rilla
Lisas stukkerrr 15.01.2014

Robinkodás

Miközben a haverod éppen dug valami csajjal akit ketten szedtetek össze és te csak ülsz mellettük egy szál fecskében és adod nekik a gumit, ergo a haverod Batman te pedig Robin
-Hallod tety, Sanya mondta hogy ott robinkodtál miközbe adta Lizának a brét
-Vágod kussolj má ott se voltál
Lisas D0NT3 13.05.2015

rezgő pajti

vibrátor
Lány mondja: Jajj Istenem, megint lemerült a rezgő pajtim, most akkor be kell ujjazzam magamat vagy egy jó lecsó kolbit felnyomni. Ahhj.
Lisas T.Roland 21.04.2015
1 | 2 | 3

Ez itt az online közösségi szlengszótárad

Napi szleng? Börtönszleng? Tinédzserszleng? Angol szleng? Szex szleng? Itt minden van, bárányfelhők, tibicsoki, öröm, bódottá! Határozd meg saját szlengedet, és publikálj azonnal.