Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/persistent/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/models/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (2): Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/napiszleng.hu/public_html/cake/libs/debugger.php:673) [CORE/cake/libs/controller/components/request_handler.php, line 759]
Slang.ee | Online slängisõnastik

Sirvi sõnu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Z T U V W X Y

Kasutaja Gerbeaud lisatud sõnad

Napdózer

Napszemüveg vagy bukosisakon található sötétitő.
Szili látod azt a kis übertrendi makákóbuzit? Hát hogy lehet valaki akkora állat hogy lejön a Zenithbe pillangós napdózerbe? Agyfaszt kapok az ilyenektől!
Lisas Gerbeaud 26.10.2011

Metán menü

Olyan iskolákban, korházakban és egyéb közintézményekben felszolgált menzakaja aminek minden fogása jellemzően szélkeltő összetevőkből áll, úgy mint: kömény, káposzta, bab, borsó, retek stb. Tipikus ilyen menü például a Jókai bableves köményes töltött káposztával.
Kórházban: Te Tibikém érzed hogy már megint milyen iszonyatos bunkerszag van itt bent? Ne is mond legközelebb kiverem a Józsi kezéből a tálcát ha újból a metán menüt választja! Ez itt alszik mint a tök nekünk meg könnyezik a szemünk egész nap!
Lisas Gerbeaud 22.10.2011

megpatkol

jó keményen megrak/megtöm valakit.
Mercédesz feljött hozzám tegnap hogy megigyunk egy pohár bort, de végül egy üveg lett belőle. Így már nem kellett sokat győzködni hogy megpatkoljam, úgy hogy még a tapéta is felpödörődött amikor elélvezett.
Lisas Gerbeaud 09.09.2013

Duck face

Kacsacsőrt formázó ajakbiggyesztés. Célja hogy az ajkak vastagabb/szexibb illúzióját keltse, de legtöbbször idióta arckifejezés születik belőle.
Ma amikor csekkoltam a fácsét láttam hogy a Zsani már megint egy valag dákk fészes képet pakolt fel magáról. Ez már kezd a cukiból cikivé alakulni, szerintem...
Példák duck face-re: http://goo.gl/hoQAH
Lisas Gerbeaud 23.11.2011

Malaclopó

Már-már annyira nagyméretű bőrönd vagy sporttáska hogy akár egy kisebb malacot is el lehetne lopni vele.
El tudsz vinni holnap Győrbe Tshabi? Persze, de most hagy otthon a malaclopódat mert nem fogunk beférni a kolbászzsír-metál csoda buzukiba.
Lisas Gerbeaud 10.11.2011

Reflektorozás

Amikor sötét helyen épp levenni készülünk egy hölgy melltartóját és azzal szembesülünk hogy a rikítóan hamvas hófehér keblek reflektorszerűen kisütik a szemünket. Álltalában a nyári bikini szezon után fordulhat elő ilyen a férfiakkal/leszboszikkal.
Tegnap a Coke Club-on rám kattant egy punetti, gondoltam felviszem kecóra aztán majd lövöm mint az oroszok Berlint, de elment tőle a kedvem mikor levettem a dudatartót mert nagyobb fény lett mint teliholdkor.
Lisas Gerbeaud 22.10.2011

Lépcsőházi Travolta

A telep bikája, legalábbis ezt hiszi magáról. Afféle jólfésült HMCS.
Oszikám már megint ott a digóhajú Martinka a húgoddal. Ááá, csak vidulok ezen a kis lépcsőházi Travoltán. A múltkor is beégette magát mikor elvitte táncolni, csak arra nem számított hogy a gyomormozgása is beindul tőle és jön az ormótlan lökös sógorostul.
Lisas Gerbeaud 09.12.2011

Tejtestvér

Azok az emberek akiket egyazon anya kebléből tápláltak, de biológiailag nem testvérei egymásnak.
Most tudtam meg hogy a Feri nem az igazi hanem csak a tejtestvérem, nem értem miért titkolták ezt eddig előlem.
Lisas Gerbeaud 05.11.2011

Tesco csárdás

Férfiaknál tipikus jelenség, amikor az áruház polcai között csárdás szerű mozgással ide-oda lépegetnek, tipródnak, totyognak miközben mobilaznak és feleségüktől próbálják megtudni melyik árucikket is vegyék.
Láttam tegnap egy fazont a Tescoban aki úgy pattogott jobbra-balra a sorok között mint kecskeszar a deszkán, közben meg egy bazi nagy prolifón a fülén és üvölt vele a felesége hogy az occsóbbik mosóport vegye! Meg is állapítottam hogy ezzel a majommal szépen eljáratták a Tesco csárdást!
Lisas Gerbeaud 08.11.2011

Garázsmenet

Olyan személlyel történő szexuális érintkezés akiknek aznap senkivel nem jött össze, de még a haza menetel előtti utolsó pillanatban valakinek sikerül elkapnia.
Na mi van Joci sikerült tegnap felszállnod a garázsmenetre? Ja ja, halásztam egy kicsit a zavarosban és beakadt egy csaj, de már megint kifogtam egy düftinszoknyás brünhildát... Többet nem iszom Long Izlandot!
Lisas Gerbeaud 04.11.2011

Brunzol

Férfi vizeletürítés nem éppen köznapi neve.
Hú csácsok én annyi krampampulit ittam ma hogy azonnal csavarnom kell egyet a répán mert mindjárt összebrunzolom magam.
Na jó de utána csak kettőt húzz a gyűszűn mert a többi már faszverésnek számit.
Lisas Gerbeaud 14.11.2011

A körzet buzogánya

Olyan személy aki egy adott kerület/település szubkultúrájának mini rendfenntartója (legalábbis ezt hiszi magáról), afféle baltaarcú kretén.
Nézd már itt van az idióta Zsótika, úgy megy mint akinek két mandolin szorult volna a hóna alá, nem beszélve arról hogy egy faszon a gyűszű is jobban áll mint rajta a kendő. Én beszabehu rajta, amikor odamegy pakeszkodni Süni ABC elé és slukkért fenyít. Azt hiszi hogy ő a körzet buzogánya de amikor jönnek Jardok már pucolja is onnan a füstös valagát.
Lisas Gerbeaud 20.11.2011

Deák igazolvány

A húszezer forintos burkolt elnevezése. Vesztegetéseknél gyakorta használatos. Nevét természetesen a húszezres frontoldalán látható Deák Ferenc portré és a Diák igazolvány keverékéből kapta.
Közúti ellenőrzés:
- Tisztelt Uram tisztában van azzal hogy ezen az útszakaszon 50km a megengedett maximális sebesség?
- Igen
- És tudatában van annak hogy maga 50%-al ezt túllépte, ami jelentős bírságot és jogosítvány megvonást von maga után?
- Igen, de kérem revideálja az álláspontját annak tükrében, hogy átadom Önnek ezt a szép mosolygós Deák igazolványt.
- Hát ha Önnek ilyen univerzális okmánya van akkor mindjárt más!
Lisas Gerbeaud 21.11.2011

Kemencés lángos

Holland kemencén alapuló tevékenység azzal a különbséggel hogy ebben az esetben a hölgyet hatalmas lángosok (pofonok) kíséretével próbáljuk a paplan alatti maradásra bírni.
Zozókám az Anita már megint ráfaragott, bár én is mert most egy darabig magamnak hámozhatom a bácskaim:
Éppen oralizált engem a paplan alatt, amikor a nagy élvezett közepette a zégergyűrűim igen csak elengedtek és egy bitang nagy pösszenet szaladt ki. Ebben a pillanatban az Ancsi mint akit az ördög nyila baszott seggbe úgy próbált a felszínre törni egy kis oxigénért. Na de én meg épp a Nirvánába akartam szállni, így néhány lángossal maradásra bírtam. Mit ne mondjak kurva jó volt, de ezt azt élményt azt hiszem be kell osztanom majd erre az évre.
Lisas Gerbeaud 30.10.2011

Pávázás

Pimpeskedés, azaz csilivili ruhába öltözni és/vagy feltűnést keltő autót vezetni.
Gusztival leverettünk hétvégén a Sound-ra, persze a jó kis PIMP-es amcsi verdájával. Kétszer-háromszor végigpáváztunk a sétányon és máris megvolt az aznapi betevője a kobráinknak :). A hétvégén át is kereszteltük a kocsit ribancjáratnak.
Lisas Gerbeaud 30.11.2011

Baltaarcú

Olyan tuskó modorúakra mondják akikből csak baltával lehetne embert faragni. Külső tulajdonságként nagyon szögletes (baltával faragott) állúakat illetnek ezzel.
Hogy az a hetvenlábú, büdöstalpú marsi pillangó zuhanna rá, hát ez mekkora baltaarcú majom. Az állával egy konzervdobozt pik-pakk ki lehetne nyitni, nem beszélve arról hogy egy kazal fasz van az agya helyén.
Lisas Gerbeaud 01.11.2011

Tefal spot

Kopaszodó férfi fejbúbon felbukkanó piros folt. Jellemzően alkoholos ital hatására ill. kimelegedésnél jelenik meg, csakúgy mint a Tefal serpenyőkön amikor felmelegedtek.
Pittyer múltkor úgy bekarmolt a Dóra buliján hogy a feje búbján 5 perc után megjelent a Tefál szpot. Persze jómunkásemberhez méltóan ez nem zavarta és tovább szúrta a tüskéket.
Lisas Gerbeaud 16.11.2011

Spojlerezik

Lelövi a poént (könyv, film, előadás stb...). Az angol spoil (elrontani) igéből származik.
Tegnap a Dezsőkében már vigyázban állt a pukeró annyira várta hogy spojlerezhessen. Nem elég hogy Unreal 5 közben folyton benyomta hol vannak a botok, de még az Mission Impossible 3 végét is lelőtte.
Lisas Gerbeaud 19.12.2011

Csimborasszó

Valaminek a csúcsa, netovábbja.
A szó eredete: A Chimborazo egy rétegvulkán az Andokban, sokáig a a Föld legmagasabb hegyének tartották. Innen származik a magyar utalás valami legfelső fokára.
Tegnap elhatároztam hogy megkötöm a KGFB-t, de rá kellett döbbenjek hogy a biztositás tavaly óta a duplájára nőt. Ilyen pofátlanságot még nem pipáltam életemben, ez már aztán végképp a szemtelenség csimborasszója!
Lisas Gerbeaud 27.11.2011

Ez itt az online közösségi szlengszótárad

Napi szleng? Börtönszleng? Tinédzserszleng? Angol szleng? Szex szleng? Itt minden van, bárányfelhők, tibicsoki, öröm, bódottá! Határozd meg saját szlengedet, és publikálj azonnal.