Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/persistent/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (512): /var/www/napiszleng.hu/public_html/app/tmp/cache/models/ is not writable [CORE/cake/libs/cache/file.php, line 267]
Warning (2): Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/napiszleng.hu/public_html/cake/libs/debugger.php:673) [CORE/cake/libs/controller/components/request_handler.php, line 759]
Slang.ee | Online slängisõnastik

Sirvi sõnu

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Z T U V W X Y

Kasutaja bluefish lisatud sõnad

Tőgymeleg

A frissen fejt tej kellemes langymeleg/testmeleg állapota.
Te Gizi, hozzá' mán' egy kis tejet a Riskátó' a kávémhoz,
de még tőgymeleg legyem ám!
Lisas bluefish 30.09.2011

Dubajozik

Pénzért szexuális szolgáltatást nyújt.
Szepikém látom kivagy mint a bagzómacskák. Megint a tizes út mellett szedtél fel egy dubajozót mi?
Nem most egy eszkort lédit teszteltem bevetés előtt, fasz se tudta előre hogy ez egy vasvagina....
Lisas bluefish 04.12.2011

Fasztorlasz

Olyan nőszemély aki jelenlétével meggátolja hogy egy faszi és egy harmadik fél között szexuális viszony alakuljon ki.
Te Fülöp ugye ma nem jön velünk a Monesz bulizni??
Legutóbb is azért nem tudtam szúrni azt a bögyös szőkét mert azt hitte Monesz a csajom. Komolyan ekkora fasztorlasszal még életemben nem találkoztam.
Lisas bluefish 18.02.2013

Privacy harcos

Olyan személy, aki az adatvédelmi beállításait a legszigorúbbra állítja minden közösségi oldalon. Abban az esetben, ha nem tud magának megfelelő biztonsági kritériumokat kialakítani az adott site-on, akkor minden létező fórumon hangot ad az elégedetlenségének.
Behalok hogy az Ákos ismerősöm a fácsén, mégse látok a nevén kívül semmit, gondolom megint rájött a privacy harcoskodás.
Lisas bluefish 13.10.2011

Húsfasz

Első ránézésre szafaládé kinézetű pénisz, ám a roppanós virslire hajazó bácskai inkább csak egy plottyadt cukkini a valóságban.
Röviden: Vastag ámde annál puhább pöcs.
Tegnap voltunk Szimplában, összeszedtem egy francia csávót. Minden jól is alakult, már tánc közben éreztem hogy a nagy Napóleonnak nem lesz gondja ha a Gibraltári szorosomat kell majd ostromolnia, de amikor eksön közelbe kerültünk egy hatalmas ámde meleg gyurma szerű pajszer kacsintott rám.
Próbáltam magamba beszuszakolni, de a döglött kígyóval nem tudtam mit kezdeni....
Lisas bluefish 21.04.2012

Fitymafék

Más néven kantár, azaz a kis bowden ami megakadályozza a makksapka túlzott hátrahúzódását. Veleszületett betegségként előfordulhat a rövid fitymafék, ilyenkor azonnali krimpelés ajánlott.
Tegnap a Juci igen heves volt; a Popeye mögött el is kapta a cerkám de olyat rántott rajta hogy még a szemem is bevérzett, kapott egy lángost izibe, aztán meg rohanhattunk az sürgősségire. És ez már nem az első eset, mert legutóbb meg olyan volt mint a Góbi sivatag, aztán mikor begyűrtem neki a második rántásra már repedt is a kantár... Kicsinál ez a csaj...
Lisas bluefish 22.11.2011

Filterezés

Ernyedt, kissé lógó állapotú herezacskó (tea filter használatát imitáló) fel-le mozgatása egy hölgy nyitott szájában.
Ide süss Kázmér, tegnap elpicsáztam az asszonyt sex pókerben és a vége az lett hogy kegyetlenül megfiltereztem. Fáraók a képek mi :)?
Lisas bluefish 18.10.2011

Bazaltorgonázás

Afroamarikai férfi nemi szerven végzett felláció.
Zsozsesz hallottad hogy a Timi egy gigantikusat bazaltorgonázott a Mori2 budijában?
Lisas bluefish 06.10.2011

Hudinizés

Hátulról történő szexuális érintkezés végkimenetele előtt ki kell rántani a pajszert a hölgyből, majd a hátára köpni, ekkor ő azt feltételezi hogy a happy finish megtörtént és feltehetően széles mosollyal hátranéz. Na ebben a jól megkomponált pillanatban kell telibelőni az orcáját.
Igazad volt Fityesz: Tegnap a csajom bevette a Hudinizést! Úgy kongattam hátulról hogy még a rezsó is sercegett, oszt amikor azt hitte a hátára küldtem a napi betevőjét kéjesen rámvigyorgott, de olyan sebesen szemközön küldtem hogy még a szimeringjét se volt ideje összerántani.
Lisas bluefish 24.10.2011

Orgazmus prézlizés

Csúcsra juttatás.
Bazz már megint hallom, hogy a Norbi alaposan megforgat egy luvnyát az orgazmus prézliben.
Lisas bluefish 05.10.2011

Tömlőfüggő

Nimfomán, sexfüggő nő.
Ez a Timi több pajszert fogott már mint kilincset. Annyira tömlőfüggő, ha meglát egyet hátravágja magát mint legyet a Kemotox.
Lisas bluefish 02.01.2013

Tejostor

Szerelmi együttlét után a hölgy partner teleélvezett óvszerrel való ostorszerű csapkodása. Lényeg hogy végül kiszakadjon és elszabaduljon a beltartalom.
Wáá gec, a Szabina melleit annyira elvertem tejostorral hogy a bimbicsekjei izzottak mint a galagonya - a guminak meg rojtosra szakadt a vége. Szegény nem győzte hűteni őket jégakkukkal aztán meg sírt a szája hogy fázik és hogy olyan kékek barkái mint a kökény.
Lisas bluefish 20.10.2011

Krimpel

Péniszről fitymát eltávolít, körülmetél.
Mori Liget női WC: Jó ha tudod Zitus hogy a csávó akit levadásztál az előbb az krimplet, szóval ne próbáld meghántolni a makkját ha a döngetésig juttok mert bevérzik a fitymafékje. Egyébként nem is értem miért kokettáltál vele amikor mondta hogy Jákobnak hívják. Vagy csak nekem új hogy a köpenyes szafaládét is csak pucolva szereted?
Lisas bluefish 27.10.2011

Szimering

Autóiparban ismert szakkifejezés a tömítőgyűrűre, de a hétköznapokban egyszerűen csak a végbélzáró izmokat jelenti. Hasonlóság a formában ill. a funkcionalitásban van pl. tömítés - kiömlés gátlás.
jicccsááá, hát midurva volt a tegnap este ezzel a swinger klubozással. A budai mufflonok úgy mutogatták a kettes csatornájukat mint akiket még sosem kábeleztek be. Brutális volt, bár ha tudjuk hogy blendenyitó este lesz akkor hoztunk volna egy kád
öklözőzsírt, mert ezek a szimeringek néha igen be tudnak ragadni.
Lisas bluefish 17.11.2011

Mérges sárkány

Miután a vulkáni magmát sikerült egy hölgyemény szájába juttatni, roppant jól időzítve közepes erősséggel (az orra ne vérezzen de a hatás meglegyen) tarkón vágjuk úgy hogy a bel tartalom az orrán át távozzon.
Tegnap éppen ima pózban hajtogattam a házi papírsárkányt – úgy hogy még egy origamis is elszégyellte volna magát - aztán durungozás közben eszembe jutott hogy a végén jöhetne még egy mérges sárkány is, hát jött is mert az Adusnak vérbe borultak a szemei, de mondtam neki hogy örülhet mert legalább kitisztult az orra.
Lisas bluefish 18.11.2011

Papírsárkány

Női nemi szerv gyűrtebb, redősebb változata, amit főleg az extrém méretű nagyajkak összegyűrt papír szerű látványa okoz.
Laja tegnap úgy széthajtogattam otthon a papírsárkányt, hogy a lobogó fáklyám üstökösként füstölt el benne.
Lisas bluefish 09.11.2011

Királycsepp

Férfi magömlés során bekövetkező ejakulátum elsőként távozó néhány cseppnyi váladéka. Az ondónak ez az előváladék segít utat törni, mennyisége rendkívül kevés ezért értékes és királyi.
Tegnap a MIX-ben rám startolt egy szégyentelen punetti, aki már 5 perc densz után lucskos volt, így WC turizmus lett a belőle. Ott aztán ordenáré módon bedörgöltem neki a bácskaim, de előtte könyörgött hogy a királycsepp hagy legyen az övé. Hát megkegyelmeztem neki....
Lisas bluefish 11.11.2011

Rügyfakadás

Terhes nőknél jellemző tejszivárgás, abban az esetben ha keveset szopik a baba vagy ha elfelejtik lefejni a már-már pattanásig dagadó keblekből a tejcit.
Timóóóót, hozd már ide a stelázsiról azt a rohadt mellszívó gépet mielőtt megint rügyfakadásom lesz!
Lisas bluefish 21.10.2011

Dzsúzol

Angol juice szóból ered és a női menstruációra utal. A kifejezést főleg az "erősebb" napokra használják, amikor egyes nőknél akár rostos dzsúz szerű állaga is lehet a menstruációs váladéknak.
Na mi van Ibi, nem jön ma az Anett? Tuti megint fosik a Föci röpitől…
Azt nem tudom hogy fosik-e, de az 100 hogy ma nem jön mert tegnap este olyan erősen elkezdett dzsúzolni, hogy szerintem idén a Télapó új szint választ szégyenében. Ilyenkor még az uffgörcsoldó se segít neki...
Lisas bluefish 02.11.2011

Sátrat ad

A "vicces" cigi füst beszívásának egyik módja. Főleg nagy társaságban kedvelt, vagy azok körében akik nem tudják letüdőzni. A módszer egyszerű: A kisujj és a gyűrűsujj közé kell beilleszteni a rakétát majd a kezekből egy zárt alakzatot kell formázni. A hüvelykujjak találkozásánál pedig már lehet is szippantani a mágikus ködből.
Aztaf@szom, de fáj a fejem - tegnap a Csipi előtt bevertünk egy üveg Sétáló Jánost, aztán még a Laczó előkapta a varázstrombitát amiből 4-5kör sátor jutott mindenkinek. Atom flash volt utána, a Gézu még egy Zsiguli hátsót is megfejelt úgy hogy annak kinyílt a csomagtartója - wáá gecc...
Lisas bluefish 25.11.2011

Ribancrendszám

Jellemzően csapodár, könnyűvérű nők derekán található tetoválás. Tipikusan nonfiguratív jellegű.
pl: http://goo.gl/PVYMo
Ismét a Rióban kötöttünk ki, ahol sorba villantották a csajok a ribancrendszámukat. Megláttam egy igen jó formájú darabot, bevillant hogy igen csak igába tudnám hajtani a fejét majd a valagkormánynál fogva bepusztítani neki az irtózatost. Mindez addig tartott amíg meg nem láttam hogy egy baltaarcú hegyomlás markol rá díszpárnáira.
Lisas bluefish 29.11.2011

Legényfolt

Rendszerint fiatal (vagy nemi életet hosszútávon nélkülöző) férfiak alsóján, ágyneműjén megjelenő ejakulációból származó opálos-sárgás folt.
Te Kópé láttad a tesi öltözőben hogy a Kisfecó fecskéje nemkicsit pecsétes volt? Igen gáz, de hát a papruhán is esik egy-két legényfolt tavasszal, nemde?
Lisas bluefish 17.10.2011

Tejfakasztó

Amíg a nők a korházban vannak újszülött csecsemőjükkel,
addig a férfiak nagy dajdajt csapnak mintegy serkentve
ezzel az asszony tejének megindulását.
Pisti az asszony ma szült, itt az ideje hogy odapirítsunk és szúrjunk néhány tüskét. Timinek majd beadom hogy tejfakasztót ülünk.
Lisas bluefish 04.10.2011

Dörti Száncsez

Angolul (Dirty Sanchez). Amikor a férfi anális sex után a "dirty" péniszét a nő nagyajkai feletti részbe dörzsöli, ezzel stilizált mexikói bajuszt rajzolva.
Végre elszánta magát a Szilvike drágám és megengedte hogy a kettes csatornára kapcsoljunk, hát nekem se kellett több ajnározás mindjárt be is vágtam neki a korpásba és úgy kifugáztam a kályhacsövét hogy nyekkenni sem tudott. A végén még egy kis extraként bevetettem a dörti száncsez-t és szép kis bavuszt rajzoltam az uffosa fölé a fekás pajszeremmel. Ezek után a Discovery-n a Dirty Jobs csak jelenthet nálam!
Lisas bluefish 07.11.2011

Eszterlánc

Angolul daisy chain-nek is nevezett csoportos orális sex egyik formája. Minimum három személy szükséges hozzá, akik kört formálnak és egymást orálisan izgatják.
Bécikém tegnap megnéztem a Vagina Monológok 2-t, hát ne tudd meg mekkora eszterláncozás volt benne.
Lisas bluefish 11.10.2011

Ez itt az online közösségi szlengszótárad

Napi szleng? Börtönszleng? Tinédzserszleng? Angol szleng? Szex szleng? Itt minden van, bárányfelhők, tibicsoki, öröm, bódottá! Határozd meg saját szlengedet, és publikálj azonnal.